Video

Bekijk de trailer van kinderopera De Vuurpijl

Dinsdag 10 november was het zo ver, de uitvoering van de kinderopera Doe normáál Driss. Bijna honderd kinderen uit de Indische buurt traden op in de NedPhO-koepel. Samen met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Splendor koor zongen en speelden de kinderen van Klassiek rondom de Klas de sterren van de hemel.

Kijk naar onze uitvoering van Doe Normáál Driss! van 10 november 2015:


logo.jpg
Vertelconcert Klassiek Rondom de Klas en OBA
Op vrijdag 11 december gaf Klassiek rondom de Klas een concert in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) Javaplein. De OBA vertelde een verhaal dat muzikaal omlijst werd door de kinderen van Klasiek Rondom de Klas, onder leiding van viooldocente Patricia Paula.


logo.jpg
Wij houden van de Kroepoekstraat
In deze film wordt samen met kinderen uit de Amsterdamse Indische Buurt toegewerkt naar de uitvoering van een kinderopera. Het proces van het bedenken en het tot stand brengen van de Kinderopera Doe Normaal Driss komt in beeld, met als finale de uiteindelijke uitvoering in samenwerking met het Nederlands Philharmonisch Orkest en met steun van het Koninklijk Concertgebouworkest.

De film geeft een inspirerend beeld van de verschillende levens van betrokkenen bij Klassiek rondom de Klas en laat zien hoe muziek mensen met elkaar verbindt en zorgt voor bijzondere ontmoetingen.

Bekijk de trailer:

Bekijk de film:


Hugo Meijer Videoproducties
logo.jpg
Crowdfunding in 2012

Davasch Media Productions
logo.jpg