Steun ons

We zijn een vrijwilligersorganisatie met ongeveer 35 vrijwilligers, die in allerlei hoedanigheden betrokken zijn bij Klassiek rondom de Klas. De dagelijkse leiding is in handen van een muziek- en een algemene coördinator. Daarnaast zorgen twee vrijwilligers dat ten tijde van de lessen alles goed verloopt. Wij zijn er trots op dat we naast de ensembleleiders die verbonden zijn aan het Leerorkest ook de vrijwillige medewerking hebben van diverse andere professionele musici, waaronder (oud-) leden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Steun ons
Steun geven aan Klassiek rondom de Klas kan op verschillende manieren. Financieel bijdragen kan door vriend of donateur te worden. Uw tijd is ook een waardevolle bijdrage  als vrijwilliger, maar ook uw instrumenten of andere bijdragen zijn van harte welkom.

Word Vriend
Vriend worden kan op verschillende manieren:

  • Vriend (vanaf 10 euro) – U ontvangt nieuws en uitnodigingen voor uitvoeringen
  • Bijzondere Vriend (vanaf 100 euro) – U ontvangt nieuws, uitnodigingen voor repetities en 2 gratis kaarten voor uitvoeringen
  • Donateur (vanaf 250 euro) – U ontvangt nieuws, uitnodigingen voor repetities en 4 gratis kaarten voor uitvoeringen.

U kunt uw bijdrage overmaken op ons rekeningnummer: NL95INGB0004805339.

ANBI-logo
Klassiek rondom de klas beschikt over een ANBI status.
 Vanwege de ANBI-status kunt u giften aan Klassiek rondom de Klas onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Nadere informatie is te vinden op de site van de Belastingdienst.
RSIN: 851555706

Nalatenschap

De Geefwet biedt per 1 januari 2012 een extra stimulans bij de aftrek inkomstenbelasting m.b.t. giften voor culturele ANBI’s.

Acties
Pianist Misha Fomin ondersteunt Klassiek rondom de Klas door een deel van de opbrengst van kaartverkoop van een concert  af te staan aan Klassiek rondom de Klas.

Aan allen die ons ondersteunen veel dank.