Bitcoin-prijzen over de afgelopen 12 uur (CoinDesk 20)

Omkar Godbole

De stijging van Bitcoin boven $ 19.500 werd dinsdag vroeg afgebroken, mogelijk als gevolg van winstneming door grote in Azië gevestigde investeerders, aldus een analist. Bitcoin kopen bij exchange goedkoper.

 

De belangrijkste cryptocurrency daalde van $ 19.555 naar $ 19.035, waarbij het grootste deel van de daling zich ontvouwde tijdens de twee uur tot 06:00 UTC, volgens CoinDesk 20-gegevens.

 

 

“Ik denk dat Aziatische walvissen ongeveer $ 19.500 hebben verkocht, waardoor de prijzen zijn gedaald,” vertelde Ki Young Ju, CEO van het in Zuid-Korea gevestigde blockchain-analysebedrijf CryptoQuant, aan CoinDesk, verwijzend naar degenen met grote cryptovaluta. Hij benadrukte een verhoogde instroom van munten naar de zwaargewicht Huobi Global, die in Hong Kong aanwezig is, kort voordat de prijzen begonnen te dalen. beste crypto trading robot gevonden.

 

“In totaal werden 2.013 munten overgebracht naar Huobi in blokken 661.425 naar 661.430 slechts 15 minuten voor de prijsdaling”, zei Ju, eraan toevoegend dat bloknummer 661.425 1.017 munten bevatte, de hoogste instroom van één blok op Huobi sinds 30 november.

 

Maandag zagen we in totaal 8.836 BTC aankomen op Huobi, met een gemiddelde transactie van 4,5 BTC, de hoogste sinds maart 2018, volgens CryptoQuant.

 

De stijging van de gemiddelde omvang van wisselstortingen geeft aan dat grotere investeerders hun munten naar Huobi overbrachten en mogelijk hun bezit rond $ 19.500 hebben geliquideerd, een niveau dat de laatste tijd als een stevige weerstand heeft gediend.

 

Bitcoin is er sinds 25 november meerdere keren niet in geslaagd om boven dat punt voet aan de grond te krijgen, waarvan wordt aangenomen dat dit grotendeels te danken is aan het feit dat sommige investeerders winst boeken uit angst voor een uitverkoop op korte termijn.

 

Op het moment van de pers is bitcoin teruggekeerd naar bijna $ 19.300 en het pad van de minste weerstand voor de cryptocurrency blijft volgens analisten naar de hogere kant.

 

De optiemarkt ziet een kans van 35% dat bitcoin in december eindigt boven $ 20.000, volgens gegevensbron Skew. Dat is aanzienlijk hoger dan de waarschijnlijkheid van één cijfer die drie maanden geleden werd gezien toen bitcoin handelde in de buurt van $ 10.000. Sommige beleggers lijken maandag call-opties te hebben gekocht tegen de uitoefenprijs van $ 20.000.

 

Skew-gegevens tonen de openstaande rente of het aantal openstaande posities in de bullish $ 20.000 call steeg met 1.054 contracten op Deribit, ‘s werelds grootste crypto-optiebeurs naar volume en open rente.

 

Het forceren van een uitbraak van meer dan $ 20.000 op korte termijn kan echter een zware opgave blijken te zijn voor de bulls, aangezien er aanzienlijke verkooporders openstaan ​​in de nadering van een nieuwe recordhoge spotprijs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.